Aktiviteter i Augusti/September

Välkommen tillbaka från sommarledigheten alla studenter! Augusti/September är en fantastiskt händelserik månad för oss här på Mst Södertörn då det äntligen är dags att komma tillbaka till skolan och verksamheten efter sommaruppehållet. Vi i styrelsen är taggade inför en spännande höst tillsammans med studenterna på Södertörns Högskola och hoppas att du som besökare känner detsamma!

Aktiviteterna uppdateras löpande allteftersom dem bestäms och nya uppkommer. Har du ytterligare frågor om aktiviteterna, eller kanske är ny och vill ha någon att gå dit tillsammans med, tveka inte att kontakta mig på sarah.roos@moderat.se.

Onsdagen 29 augusti:
Kampanjutbildning! En av de roligaste sakerna med att vara med i ett partipolitiskt studentförbund är alla samtalen du får föra med studenter på skolorna. Men som ny är det inte alltid så lätt att veta hur du inleder samtalen eller svarar på frågor på bästa sätt. På kampanjutbildningen får du lära dig de bästa knepen för att utföra en lyckad och rolig kampanj. Ett bra sätt att komma igång inför hösten.

Vi samlas på MUF Stockholms lokal, på robert almströmsgatan 2 i Vasastan, tillsammans med alla MST föreningar på Stockholms Universitet och Högskolor.
Har du frågor?
Tveka inte att kontakta oss.

Måndagen 3 september:
Insparksveckan inleds på Södertörn! Hela denna veckan kommer vara full av aktiviteter för gamla och nya studenter på skolan och självklart vill även Mst Södertörn vara med och delta.
På måndagen 9.30-12 kommer vi att delta på terminstartsmässan med kampanj, tävlingar och självklart massa roliga samtal.
Häng på du också! Har du frågor? Tveka inte att kontakta oss.

Tisdagen 4 september:
Terminens första kampanj! Vi kommer kampanja i hela skolan bland studenterna, så hugg tag i första bästa person med en Mst-korg. Vi kommer även som vanligt att hålla till med kaffe och ett kampanjbord i ”gluggen” så vill du vara med och kampanja eller har frågor till oss är du välkommen dit mellan 10-14.
Har du frågor?
Tveka inte att kontakta oss!

Torsdagen 6 september:

Inspirationsdag och pubkväll! Vi börjar dagen med att delta under inspirationsdagen som kommer äga rum på skolan med samtliga kårföreningar. Hur detta kommer se ut är inte klarlagt än men vi kommer finnas på plats 10-16. Efter inspirationsdagen, kl.16.30, kommer vi samlas i skolans kårpub för att lära känna varandra bättre, delta i den anordnade pubquizen och bara ha roligt!
Häng på du också!
Har du frågor?
Tveka inte att kontakta oss.

Torsdagen 20 September:
MUF 20+ anordnar sin första AW för terminen och kvällens talare är ingen mindre än moderaternas partisekreterare Kent Persson! Detta är givetvis något som du inte vill missa. Vi samlas kl.18 och framåt i Berns spegelsal för ett glas vin och roliga samtal med övriga Mst och MUF 20+ i Stockholm.
Häng på du också och tveka inte att kontakta oss vid frågor!

Fredagen 21 september:
Dags för terminens första Tacokväll! Tacokvällen anordnas tillsammans med samtliga Moderata Studenterföreningar på Stockholms universitet och högskolor och kommer äga rum på MUF Stockholms lokal på Robert Almströmsgatan 2 vid St Eriksplan kl.18.00. Missa inte att komma och träffa alla trevliga moderata studenter i Stockholm samtidigt som det serveras tacos och vin under kvällen. Sista anmälningsdag är 20 september och anmälan sker till sofia.kacim@moderat.se
Häng på du också och tveka inte att kontakta oss vid frågor!

Måndagen 24 september:
Dags för kampanj med Mst Södertörn! Vi samlas vid ”gluggen” vid 10 och kampanjar tills föreläsningarna åter börjar, ungefär vid 12. Kom förbi och hjälp oss kampanja, drick en kopp kaffe, bli medlem eller prata studentpolitik

Lämna en kommentar