Aktiviteter i Oktober/November/December

Sommaren är nu officiellt slut, löven har fallit och vardagen börjar bli lite väl trist i höstmörkret. Då är det tur att Mst Södertörn fixar roliga aktiviteter som livar upp terminen! I oktober och november ordnas det mycket roliga aktiviteter, allt ifrån gluggen kampanjer till pubkvällar, föreläsningar och nationella utbildningar och resor!

Aktiviteterna uppdateras löpande allt eftersom dem bestäms och nya tillkommer. Håll därför utkik efter alla uppdateringar vi gör efterhand. Har du frågor om aktiviteterna, eller kanske är ny och vill ha någon att gå dit tillsammans med, tveka inte att kontakta mig på sarah.roos@moderat.se.

Onsdagen 3 Oktober:
Dags för kampanj med Mst Södertörn! Vi samlas vid ”gluggen” kl.10 och kampanjar tills föreläsningarna börjar igen, ungefär vid 12. Kom förbi och hjälp oss kampanja, drick en kopp kaffe, bli medlem eller prata studentpolitik!

Torsdagen 4 oktober:
Äntligen är det dags för höstens premiär av vårt populära koncept Idémod tillsammans med övriga Mst föreningar i Stockholm! Här blandar vi nytta med nöje då vi börjar med mingel kl.17.30 i moderaternas centrala kansli i gamla stan. Kl.18 börjar kvällens talare och avslutar sitt intressanta tema framåt 19.00. Därefter rör vi oss mot någon av Gamla stans mysiga barer för fortsatta samtal och ett glas vin. Alla är välkomna, föreläsningen är gratis och inget medlemskap eller föranmälan krävs.
Tveka därför inte på att hänga med du också och kontakta oss vid eventuella frågor!

Torsdagen 11 oktober:
Mst Södertörns styrelse sammanträder för att besluta om kommande kampanjer och aktiviteter. Har du några tankar eller idéer om vad vi borde göra, vad som är bra eller dåligt? Vill du ha fler föreläsningar, kampanjer, företagsbesök eller pubkvällar? Tveka inte att mejla oss på mst.sodertorn@gmail.com med dina förslag!

Lördagen 13 oktober:
Moderata Ungdomsförbundet anordnar en årlig utrikespolitisk konferens där det kommer finnas möjlighet att diskutera och debattera dagsaktuella utrikespolitiska frågor med MUF:are från hela landet. Den startar kl.13 på Moderaternas Centrala Kansli i Gamla stan och avslutas med en gemensam buffémiddag kl.20. Deltagandet är gratis men medlemskap krävs och anmälan måste ske senast den 8 oktober.
Vi i Mst Södertörn kommer åka dit så häng på du också! Tveka inte att höra av dig till oss på mst.sodertorn@gmail.com så skickar vi mer information om dagen samt om hur du anmäler dig.

Måndagen 15 Oktober:
Fredrik Reinfeldt kommer och föreläser om EU på Södertörns Högskola och självklart måste detta uppmärksammas! Mst Södertörn kommer att samlas 9.30 utanför Aulan för att dela ut frukostpåsar till åhörarna och sedan även själva lyssna på föreläsningen. Vill du hjälpa till att förbereda frukostpåsarna och kampanja? Tveka inte att kontakta oss på mstsodertorn@gmail.com

Tisdagen 23 Oktober:
Dags för kampanj med Mst Södertörn! Vi samlas vid ”gluggen” kl.11 och kampanjar tills studenterna börjar droppa av för dagen, ungefär vid 13/14. Kom förbi och hjälp oss kampanja, drick en kopp kaffe, bli medlem eller prata studentpolitik!

Fredagen 26 oktober:
Äntligen är det dags för Halloween sittning! Tillsammans med övriga Mst-föreningar i Stockholm kommer det bjudas på mat, dricka och trevligt sällskap! Temat är halloween men ingen utklädnad krävs, kom som du vill! Sittningen börjar kl.18.30 och kommer hållas i praktsalen på Moderaternas centralkansli. Sista anmälningsdag är 24 oktober och sker till anna.envall@hotmail.com

Lördagen/Söndagen 3-4 november:
Missa inte höstens höjdpunkt! Den 3-4 november kommer Mst:s årliga höstkonvent att äga rum och denna gång bär det av till Örebro. Bered dig på en fantastiskt rolig helg tillsammans med Mst:are från hela landet. Under helgen kommer vi lyssna på intressanta talare (bland annat migro), det kommer hållas utbildningar och på kvällen kommer en stor bankett  att hållas. Mer information om helgens upplägg med tider, talare, anmälan och priser finns på facebookeventet ni blivit inbjudna till. Har du inte blivit inbjuden kontakta oss på mst.sodetorn@gmail.com.  Avsätt redan nu denna helg för Mst Höstkonvent i Örebro! Sista anmälningsdag är 21 oktober.

Onsdagen 7 november:
Dags för kampanj med Mst Södertörn! Vi samlas vid ”gluggen” kl.11 och kampanjar tills studenterna börjar vandra tillbaka till klassrummen, ungefär vid 13. Kom förbi och hjälp oss kampanja, drick en kopp kaffe, bli medlem eller prata studentpolitik!

Lördagen/Söndagen 10-11 november:
MUF Stockholm anordnar sin årliga höstutbildning i Nacka, och denna gång är det utrikespolitik som står i centrum! Missa inte en helg med över 200 muffare och mstare, intressanta talare, workshops och en stor bankett på kvällen.  Mer information om helgens upplägg med tider, talare, anmälan och priser finns på facebookeventet ni blivit inbjudna till. Har du inte blivit inbjuden kontakta oss på mst.sodetorn@gmail.com. Sista anmälningsdag är 26 oktober.

Tisdagen 20 november:
Mst Södertörns styrelse sammanträder för att besluta om kommande kampanjer och aktiviteter. Har du några tankar eller idéer om vad vi borde göra, vad som är bra eller dåligt? Vill du ha fler föreläsningar, kampanjer, företagsbesök eller pubkvällar? Tveka inte att mejla oss på mst.sodertorn@gmail.com med dina förslag!

Onsdagen 28 november:
Kl.17.30 samlas vi på Monks i gamla stan för att tillsammans med övriga MST i Stockholm ha en trevlig kväll och prata politik och annat kul över ett glas vin, en öl eller alkoholfritt alternativ. Vill du ha någon att gå dit med, eller inte hittar, tveka inte att kontakta oss på  MST Södertörn; mst.sodertorn@gmail.com Välkommen!

Onsdagen 28 november:
Denna dag är det kampanj som gäller för Mst Södertörn och samtidigt tjuvstartar vi julen! I gluggen mellan 11 och 13 kommer vi bjuda på glögg, pepparkakor och julstämning. Kom förbi för att prata studentpolitik med oss, bli medlem, hjälpa till att kampanja, dricka glögg, äta pepparkakor och lyssna på julmusik.

Tisdagen 4 december:
MUF 20+ anordnar en glöggkväll tisdagen 4 december 17.30-20.30. Vi dricker glögg, äter pepparkakor och minglar tillsammans i Schönfeldtska praksalen. Mer information hittar du i facebookeventet: http://www.facebook.com/events/480684318641285/
Glöm inte att attenda, och har du frågor är du alltid välkommen att höra av dig till mstsodertorn@gmail.com!

Fredagen 14 december:
Terminen närmar sig sitt slut och julenstressen har kickat in på allvar. Vad passar då inte bättre än en avslutande julsittning med Mst Södertörn! Tillsammans med Södertörns Högskolas övriga kårföreningar i Söders kommer vi anordna en traditionell julsittning med sång, tal, tävlingar och julstämning. Efter detta kommer vi naturligtvis vandra vidare till Högskolans traditionsenliga julfest. Mer information kommer komma inkom kort så håll utkik! Har du frågor fram till dess är du alltid välkommen att höra av dig till mstsodertorn@gmail.com

Lämna en kommentar