Styrelsemöte

Hej alla medlemmar,

Styrelsen hade 17/9 ett möte där vi spikade en massa aktiviteter och datum för dessa. Nedan följer ett urval av kommande aktiviteter (alla aktiviteter läggs upp på Facebook-sidan).

Först ut 26/9 kommer MST Södertörn att arrangera höstens första Idémod med temat ”vad hände med den arabiska våren?”, vi börjar kl. 17:30 i Gamla Stan. Klicka här för utförligare information.

10/10 kommer MST Stockholm att arrangera en Tacokväll. Alla som är, kommer eller har varit studenter och är över 18 år är välkomna till en kväll fylld av roliga deltagare, intressanta diskussioner och mer taco än du orkar äta. Dessa brukar vara mycket uppskattade och roliga, så missa inte detta! Klicka här för mer information.

16/10 kommer vi att arrangera en pubkväll i SöderS-puben (om inget annat anges senare). Vi träffas kl. 15.00 och har en skön eftermiddag tillsammans. Nicolas kommer även att styra en frågesport.

Några medlemmar ur styrelsen kommer även att gå på MST Höstkonvent 5/10 och kommer uppdatera kring vad som händer på dessa, så håll utkik här på bloggen och på vår Facebook-sida.

Utöver detta gick Ordförande Beatrice på möte med Huddinge kommun 18/9, där de diskuterade vad som händer och vad som skall göras med studentbostadsbristen på och omkring campusområdet samt hur Flemingsberg skall utvecklas inom dem närmsta åren.

Nicolas förbereder frukostpåsar inför föreläsningen med Regina Kevius.

Beatrice på möte med Huddinge kommun 18/9.

Distriksstyrelsen var med och kampanja på Södertörn.

Tills vi hörs igen, önskar vi er en bra fortsättning på terminen!

Glöm inte att gilla oss på Facebook och följa oss på Instagram @mstsodertorn för dem senaste uppdateringarna.

Lämna en kommentar