Södertörn i nästa avsnitt av M-podden!

Vänner!

Ordförande Steffi och vice ordförande Aras spenderade denna regniga morgon genom att medverka i M-podden. En podd som drivs av Michael Anderberg. Stort tack till Michael för att vi fick vara en del av din podd!

podcast

Aras, Steffi och Michael.

Tillsammans diskuterade vi hur det är att vara moderat student på en av Sveriges rödaste högskolor, vilka frågor vi driver på högskolan och vilka problem vi stöter på genom att vara uttalade moderater i ett vänstervridet klimat. Det är ju inte alltid så lätt att vara borgerlig i en vänsterorienterad miljö och många kan uppleva att de inte vågar uttrycka sina åsikter till fullo. Vi talade om hur vi försöker göra Södertörn lite blåare genom att anpassa oss efter den rådande agendan. Miljö- och genuspolitik är områden som många studenter på Södertörns högskola är intresserade av och områden där vi behöver förbättra vår argumentation.

Kort fakta om föreningen:
MST Södertörn är idag den enda borgerliga föreningen på Södertörns Högskola och är kåranslutna till SöderS. Vi driver frågor som rör studenter och dess tillvaro, dvs. främst skol-, jobb- och bostadspolitik.
Vi bedriver vår verksamhet genom kampanjer, aktiviteter och politisk produktion både fysiskt på plats på högskolan, men även över sociala medier. Vi har tidigare arrangerat pubkvällar, debatter och talarkvällar.
Våra medlemmar representerar olika delar av Stockholm, såväl innerstad som ytterstad.

Lyssna gärna in vår podd när den släpps nästa vecka, vi kommer självklart att länka den här!

Vi ses på höstpicknicken nästa vecka. Det ska bli så kul att träffa er alla igen och vi är superglada över att så många kommer att komma! Har du ännu inte attendat på fb kommer länken här igen.

Bästa hälsningar,
Styrelsen

Lämna en kommentar