Välkommen till Södertörns Högskola

Vänner!

Varmt välkomna till en ny termin med Moderata studenter på Södertörns Högskola. På SH är vi sedan ett par år tillbaka en kåransluten förening och idagsläget den enda borgerliga föreningen på SH. Vi består av en styrelse, ett gäng aktiva medlemmar, men även utav stödmedlemmar som sympatiserar med oss och bidrar till vår förening på andra sätt.

På SH verkar vi bl.a. för en starkare anknytning mellan utbildningen och näringslivet i form av exempelvis utökade möjligheter till praktik och utbyten under program/kurstiden. Vi jobbar även för att införa anonyma hemtentor i större utsträckning, ett bättre studentliv på campus och för förenklade byggregler, så att studenterna har någonstans att bo.

MST arrangerar under varje termin aktiviteter av olika slag samt medverkar på gemensamma aktiviteter för Stockholmsområdets alla MST-föreningar. Torsdagar brukar avsättas för MST-aktiviteter i Stockholmsområdet. Då brukar vi mötas upp för gemensamma pubkvällar och talarkvällar med inspirerande ämnen och talare. Varje termin brukar vi även medverka på traditionsenliga sittningar och utbildningar på nationell nivå.

Bli medlem/förnya ditt medlemskap – såhär gör du!

Vill du bli medlem gör du detta enklast via muf.se/medlem och anger ”MST Södertörn” som din förening. Glöm heller inte att förnya ditt medlemskap om du redan är medlem, då vi gått in i ett nytt år.

Osäker på om MST är för dig? – Träffa styrelsen!

Behöver du mer information innan du är redo att ta steget? Tveka inte att kontakta Ordförande Steffi via steffi.johansson.ohman@moderat.se så möts vi upp för en fika eller tar ett telefonsamtal =)

Den 10/1 kl. 13:00 på Starbucks, Kungsgatan kommer vi finnas på plats för ett öppet möte för alla intresserade. Maila gärna ditt intresse till Steffi.

Hur kan du aktivera dig i föreningen?

Det finns olika nivåer av engagemang, allt från stödmedlemskap till styrelsearbete – som du väljer själv utefter vad du känner och har tid med. Vill du aktivera dig i föreningen är det bara att dyka upp på nästa aktivitet som utannonseras på vår Facebooksida eller kontakta någon i styrelsen så möts vi upp innan!

Varmt välkomna till MST Södertörn, vi ses på campus! 

ledamot

 

 

 

Lämna en kommentar