Aktiviteter i Maj

Maj är både en spännande och händelserik månad för oss på Mst Södertörn! Denna sida kommer uppdateras löpande allt eftersom fler aktiviteter och spännande händelser planeras. Mer exakt om tider och hur anmälan sker kommer att publiceras under ”Senaste nytt i MST Södertörn”. Om det är något du undrar över angående aktiviteterna är du alltid välkommen att kontakta oss i styrelsen så garanterar vi dig ett snabbt svar!

Måndagen 7 maj: 

Europaprogrammet anordnar en paneldebatt kl.14-16 i kårpuben.
Debattörer:
Carl Schlyter (MP) – Europaparlamentariker
Lars Ohly (V) – Ledamot i EU-nämnden
Carl B Hamilton (FP) – Ordförande i EU-nämnden
Tommy Waidelich (S) – Ledamot i EU-nämnden
Gustav Blix (M) – Ledamot i EU-nämnden

Självklart ska Mst Södertörn dit och stötta Alliansen i debatten. Kom med du också!
Har du frågor angående detta eller vill ha någon att gå med?
Kontakta: mst.sodertorn@gmail.com

Onsdagen 9 maj: 

Pubkväll med Mst Södertörn! Vi träffas i puben kl.16 och diskuterar allt ifrån skola och politik till sommarplaner och fritidsaktiviter. Kom och häng med oss du också. Vi bjuder på lättare tilltugg och vin/öl finns som vanligt att köpa till studentpriser i puben.

Torsdag 10 maj: 

Moderata Studenter på Stockholms Universitet kampanjar för fullt för kårvalet och ett friare studentliv på skolan. Självklart ska Mst Södertörn hjälpa till! På torsdag kl.10-12.30 kommer vi att befinna oss på SU och alla som vill är välkomna att hänga på.
Vill du åka tilllsammans med oss eller har frågor?
Kontakta: mst.sodertorn@gmail.com

Fredagen 11 maj:

Denna kväll kommer samtliga Mst föreningar i Stockholm gemensamt anordna en bankett för medlemmar och intresserade! Banketten kommer äga rum i Praktsalen där mat och dryck kommer att serveras. Priset för mat, välkomstdrink och ett glas till maten är 250kr och anmälan görs till sofia.kacim(at)moderat.se. Mer information om detta hittar ni även under ”Senaste nytt med MST Södertörn”

Måndagen 14 maj: 

Måndagen den 14 maj har Mst Södertörn bjudit in Anna Kinberg Batra till Södertörns högskola. Anna är ordförande riksdagens finansutskott och kommer prata om den ekonomiska situationen, samt hur detta påverkar oss studenter.
Föreläsningen börjar 14.00 och vi bjuder på kaffe och lättare tilltugg, samt lunchmackor till de tjugo första som är på plats!
Sal kommer att meddelas vid ett senare tillfälle. Har ni frågor så tveka inte att kontakta oss.
Välkomna!

Måndagen 28 Maj:

Mst fortsätter sin nya satsning ”Lyssna och förnya”. Klockan 18.00 kommer vi samlas för att lyssna in vad studenterna själva anser om sin studiesituation och vad som behöver förbättras. Dessa tillfällen är oerhört viktigt för att vi ska kunna fortsätta vara aktuella och hela tiden förnya oss. Plats kommer meddelas vid ett senare tillfälle.

Onsdagen 30 maj:

Denna onsdag är det återigen dags för Mst föreningarna i Stockholms gemensamma tacokväll! Du kommer bjudas på taco, dricka och mycket trevligt sällskap. Deltagandet är gratis och det kommer finnas vin att köpa för självkostnadspris. Anmälan krävs till sofia.kacim@moderat.se Mer exakt information och tider kommer att meddelas vid ett senare tillfälle.

Lämna en kommentar